AUTOKINO

Film kijken am Samstag 10 August 2019 um halb Zehn. (je weet wel, dat Duitse liedje van Dennie Christian).

Wij organiseren voor de 4e keer deze sfeervolle buitenbioscoop waarbij je vanuit je auto geniet van een film op een doek van 16 bij 8 meter! Ontvangst natuurlijk via een rode loper, geluid stem je af op je radiofrequentie, popcorn en cola bestel je van achter je autoraam bij onze serveersters en voilá; hierbij de hoofdingrediënten voor een gezellig avondje uit!

Waar en hoelaat?
Op zaterdag 10 augustus heten we je van harte welkom aan de Schoolweg 4 (PiNo terrein) in Noordijk. Je kunt inrijden vanaf 20.30uur, de film start - natuurlijk - om halb Zehn.

Wat kost dat?
Ticket voorverkoop:                                                20 euro
Ticket kassa (10 augustus, tenzij uitverkocht):    25 euro
Een ticket is geldig voor één auto met twee inzittenden. Kom je met meer dan twee passagiers? Gezellig! Je betaalt dan voor hen 5 euro p.p. extra aan de kassa.

Huh? Op de fiets naar Autokino?
Jazeker! Wij bieden jong
eren onder 18 jaar de mogelijkheid om deze sfeervolle en gezellige avond vanuit onze 'pinkenweide' te beleven. Wij zorgen voor zitgelegenheid en geluid! Een kaartje koop je op 10 augustus aan de kassa. 

Waar te koop?
Vanaf 6 juli zijn kaartjes verkrijgbaar bij:
Tabakorie Rona in Neede
Bakkerij Stroet in Neede
Café Prinsen in Haarlo

Kan ik ook online bestellen?
Helaas hebben we nog geen rechtstreekse online verkoop, maarrr…. je kunt een bestelling doen per mail via jonggelreneede@hotmail.com. Geef daarin je naam en adres + het aantal kaartjes dat je wilt bestellen aan. Je krijgt een bevestiging van je bestelling.

Welke film kijken we?
Dat is een verrassing! Bij binnenkomst krijg je er drie voorgeschoteld. De film met de meeste stemmen wordt gedraaid!

Meer info?

Check onze facebooksite voor acties, foto's en ander nieuws.