Jong Gelre Neede

Wie!?

 Wie aan Jong Gelre denkt, denkt al snel aan agrarische jongeren vereniging met agrarisch activiteiten. Maar is dat ook zo?

Wij als Jong Gelre Neede staan ervoor om jongeren uit de omgeving op een gezellige en informele manier met elkaar in contact te brengen.

De manier waarop we dat doen is door maandelijks gezellige, interessante en / of nuttige activiteiten te organiseren om de samenhang en samenwerking onderling te stimuleren. Zo organiseren we jaarlijks de trekkertrek en het cultivatortreffen, maar zorgen we er ook voor dat rond de decembertijd Sint en Piet langs de deuren komt. Verder zijn er activiteiten zoals bowlen, kanovaren, barbecueën, cultiveerwedstrijden, solexen, avondje stappen, bedrijfsexcursie, spooktochten…. 

We organiseren dus niet alleen agrarische activiteiten!

Jong Gelre heeft leden in Neede en een groot gebied daaromheen. Samen vormen de leden een gevarieerde en gezellige groep. En of je nou man/vrouw, bruin/blond, dik /dun, boer of van de straote bent, ’t kan allemaal!

 Heb jij nog wel eens een plekje vrij in je agenda voor veel lol en lijkt het je leuk betrokken te zijn bij allerlei activiteiten  hier in de buurt (en soms wat verder weg)? Misschien is Jong Gelre dan ook wel wat voor jou ?!

Heb je interesse vertel het dan voort, want er is vast wel iemand in de buurt die Jong Gelre kent!

En anders vraag je gewoon naar één van onze bestuursleden! 

Groeten van het bestuur

 

Solex rijden, een van onze bezigheden.